La dieta cereal prehistórica y su supervivencia en el área mediterránea

Authors

  • Diego Rivera Nuñez Dpto. de Biología Vegetal (Botánica). Facultad de Biología. Universidad de Murcia
  • Concepción Obón de Castro Dpto. de Biología Vegetal (Botánica). Facultad de Biología. Universidad de Murcia
  • Concepción Obón de Castro Dpto. de Biología Vegetal (Botánica). Facultad de Biología. Universidad de Murcia

DOI:

https://doi.org/10.3989/tp.1989.v46.i0.596

Keywords:

Cereales, Paleodietas, Alimentación, Modelos etnográficos

Abstract


Traditional Mediterranean recipes for cooking and consuming cereal grains are examined with a view to developing models for better interpreting the vegetal remains from archaeological sites so as to reconstruct ancient diets.

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

Published

1989-12-30

How to Cite

Rivera Nuñez, D., Obón de Castro, C., & Obón de Castro, C. (1989). La dieta cereal prehistórica y su supervivencia en el área mediterránea. Trabajos De Prehistoria, 46, 247–254. https://doi.org/10.3989/tp.1989.v46.i0.596

Issue

Section

Reports

Most read articles by the same author(s)